VI HAR MERE END 50 ÅRS ERFARING INDENFOR BRANCHEN…

Frifadan Trading IVS, der er en 100% dansk ejet virksomhed, med salg af kendte produkter, 24 timer i døgnet. Webshoppen blev oprettet 2018 med salg via internettet som B2B Segment. Vi udvidet med mange spændende produkter løbende, som vi bl.a. finder hos vore samarbejdspartnere og på messer over hele verden. Til daglig synger tasterne i Administrationen på den gamle spritfabrik i FREDERICIA og vore hjerter banker for at servicerer vore kunder i Danmark, Norge samt Sverige.

FRIFADAN TRADING.dk består af en bred vifte af produkter indenfor Værktøj – Hus & Have – Bolig.

Hvem er Frifadan Nordic

FRIFADAN TRADING.dk tilpasser løbende varesortimentet til udviklingen og nogle opbevares på andre lokaliteter i gode og tætte samarbejdsrelationer. 50 års erfaring giver Frifadan.dk det bedste afsæt, for at kunne give dig den helt rigtige kombination af pris og kvalitet og så giver vi dig oven i købet den bedste kundeservice.

ERHVERSAFDELINGEN tager sig af Import/Engros/Export-salg i større mængder og hurtig omsættelige produkter, som kan bestilles på internettet som B2B segment, hovedsagelig til det skandinaviske marked. Vi sætter stor ære i, at kunne tilbyde produkter til stærke priser og en god kundeservice, enten via e-mail eller telefon i åbningstiden. Webshoppen bliver opdateret hver weekend året rundt.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at handle hos Frifadan.dk.